Duurzaam toerisme, toekomst of niet?

  • Hans

    Duurzaam toerisme en eco toerisme worden vaak in één zin genoemd.  Toch hoeft duurzaam toerisme geen eco toerisme te zijn,. Bij eco toerisme gaat het vaak om natuurreizen waarbij je overnacht in een eco resort en gebruik maakt van een gids uit de regio. Je vindt veel Eco Toerisme in landen als Costa Rica, Madagascar, Australië en Nieuw Zeeland. Daar waar nog ongerepte natuur te vinden is en je kunt relaxen zonder het geluid van snelwegen en de geur van de industrie.  Duurzaam toerisme is iets heel anders. Als een hotel in Nederland aandacht heeft voor het milieu, met biologische producten werkt en CO2 neutraal is, spreek je bijvoorbeeld van een duurzaam hotel.  Als je een fietsvakantie boekt en met de trein reist, is er in feite ook sprake van duurzaam toerisme.  

    Eén ding is duidelijk. Als we allemaal 4 keer per jaar het vliegtuig pakken voor een vakantie of weekendje weg gaat het niet goed komen met het milieu. De redactie van deze startpagina duurzaam toerisme probeert een kleine bijdrage te leveren aan het “vakantie bewustzijn”.  Met rond de 7 miljard inwoners op deze aarde en een groe naar een 10 miljard moet er iets gedaan worden aan het traditionele toerisme. Er moet meet bewustzijn komen.

    Onze vraag"Op  welke wijze draag jij bij aan duurzaam toerisme?

  • Andre

    Kan je niet alle problemen met depressie oplossen? In dit geval, moet u zeker proberen om uw aandacht te vestigen op deze site CBD druppels, waar ik krijg om medicijnen te kopen voor depressie. Ik weet zeker dat u zeker tevreden zult zijn, net als ik, want u zult geen beter medicijn vinden.

  • Stefan

    Duurzaam vakantie vieren met je eigen zwembad?

    Zeker! Een privézwembad is een geweldige manier om duurzaam op vakantie te gaan. U kunt uw zwembad ontwerpen om op zonne-energie te werken en er zijn ook veel milieuvriendelijke reinigingsmethoden voor het zwembad. Als u ervoor kiest om uw eigen zwembad te hebben, kunt u er zeker van zijn dat u optimaal van uw vakantie kunt genieten zonder het milieu te schaden.

    Een zwembad is een aanwinst voor elk huis. Ze bieden niet alleen een plek om te spelen en te ontspannen, maar ze kunnen ook de waarde van het huis verhogen. Zwembaden kunnen echter ook veel werk en onderhoud vergen. Voordat u besluit er een te kopen, moet u twee keer nadenken of u bereid bent om de nodige tijd en moeite te investeren. 

    Hier vind je een groot aanbod: https://www.poolomio.de/POOLS

  • anne

    =20.0ptfake designer bags website you may find them in a lot of nearby stores. The procedure of purchasing Louis Vuitton replica handbags is simple; after deciding on a retailer, you must make your pick and wait for your new handbag to be dispatched in a few hours or several days.

  • Evie

    =20.0ptThis hdri studio is the best available in Different Sub-Categories like Interior=20.0pt, exterior=20.0pt, studios=20.0pt and Many more. You can head us and get this  studio.

  • sophia

    =20.0ptYour content is quite amazing.  Thanks for sharing. Here is we are offering the best Painting Services in Dubai=20.0pt. We can transform your home with perfection with manageable rates. So you can easily get us.